-Oikeat kalastajat Oikeisiin paikkoihin-
maisemakuva
Riverside
Kalastuskohde Kalastusopas Kalastustarvikeliike Kuljetus & Vuokraus Majoitus Ravintola
tyhjäväli
RIVERSIDE
Valitse rentouttava huipputason kalastusloma Merikarvialla. Yrityksen johtohenkilöille ja liikekumppaneille luonnollinen tilaisuus liikesuhteiden syventämiseen. Hieno vaihtoehto myös henkilökunnan ulkoilupäiväksi.
Riverside tapahtuma rakennetaan yhdessä asiakkaan kanssa. Meille pääset helposti. Helsingistä automatka kestää reilut 3 tuntia, Turusta, Tampereelta ja Vaasasta vain pari tuntia ja Porista 40 min. Voimme järjestää kuljetukset lento-tai juna-asemilta. Palvelukielinä ovat suomi, englanti ja ruotsi.
 
Tarjolla on lohikalojen koskikalastusta perholla ja uistimella kalaisalla Merikarvianjoella. Oppaana toimii joen kalastonhoidosta vastaava kalastusbiologi Mika Pitkänen. Järjestämme kalamatkoja myös merelle, lohenkalastusmatkoja ammattikalastajan pyydyksille, heittokalastusretkiä hauki - ja ahvenpyyntiin ulkosaaristoon.

Talvella on tarjolla hyvät pilkkijäät ja mielenkiintoiset verkollakäynnit kalastajan kanssa.

Majoituskohteista valitsemme yhdessä Teille parhaiten sopivan. Uutuutena on juuri valmistunut RIVERSIDE SAARIKOSKI (140 m2); ympärivuotinen edustustila kosken rannalla. Alueella on uimaranta ja ulkoilureitti. Tai valitse pienempi mökki meren tai joen rannalta tai perinteikäs kartanotyyppinen majatalo.

 
Tutustu kiehtovaan jokikalastukseen. Kokeile vaikka perhokalastusta. Kalastat virvelillä ja perholla joen privaattialueilla kalastusoppaan huolehtiessa viihtymisestänne. Mika Pitkäsellä on 20 v. kokemus Merikarvianjoelta sekä vahva alan koulutus.
 
© Fishing Lords 2002

Info
Riverside

EU


gsm. +358 400 447 162
email: mika.pitkanen@riverside.fi
yhteyshenkilö: Mika Pitkänen

Sijainti
Merikarvia

Viiden vuorokauden sää
KALASÄÄ
Huomisen täsmäkalastussää:
Lähetä kännykälläsi viesti muodossa KALA 2 Merikarvia numeroon 16161, ja saat ennusteen huomiselle päivälle. Tämän päivän kalastussään saat kirjoittamalla KALA Merikarvia (0,84 E). Ohje  


Linkkejä
käsi-ikoni Riverside.fi
käsi-ikoni Merikarvianjoki
käsi-ikoni Majoitus ja merikalastus
 
 

Kalastusopas
 
Opastoiminnan kuvaus:
Lohikalojen koskikalastusta perholla ja uistimella Merikarvianjoella. Kalastusoppaana toimii joen kalastonhoidosta vastaava kalastusbiologi Mika Pitkänen.
Toimialue:
Merikarvianjoki
Kalastusmuodot:
Perhokalastus, Heittokalastus
Kalalajit:
Harjus, Lohi, Taimen
 
© Fishing Lords 2002
tyhjäväli
Kalastuskohde Kalastusopas Kalastustarvikeliike
Kuljetus & Vuokraus Majoitus Ravintola