-Oikeat kalastajat Oikeisiin paikkoihin-
maisemakuva
Taivassalon kalavedet
Kalastuskohde Kalastusopas Kalastustarvikeliike Kuljetus & Vuokraus Majoitus Ravintola
tyhjäväli
TAIVASSALON KALAVEDET
Saaristomeren pohjoisreunassa sijaitseva Taivassalon kunta jää kuuluisien kalastusalueiden Rymättylän kainaloon. Turun pohjoisessa saaristossa sijaitseva Taivassalo on keskellä saaristomeren parhaimpia kalavesiä! Upeat sisäsaariston alueet tarjoavat jokaiselle kalastuksesta kiinnostuneelle loppumattomat mahdollisuudet kalastuselämykseen ympäri vuoden
 
Merellinen saaristokunta houkuttelee lepoa ja virkistystä tavoittelevia lomanviettäjiä aurinkolomalle, sukeltamaan, kalastamaan, risteilemään tai luontoretkeilemään. Taivassalossa on 1600 kesämökkiä, 180 saarta ja yli 300 kilometriä rantaviivaa. Silakka on ehkä Taivassalon tunnetuin kala. Taivassalon kalastajat nostavat vuosittain yli 2 milj. kiloa silakkaa.

Kuhakantojen voimistuminen näkyy hyvin Taivassalon vesialueilla. Kalamiehet saavat kuhaa sitä tulee niin verkoilla, uistelemalla, jigittämällä ja nykyään jo pilkilläkin hyvin laajoilta alueilta. Myös ahven, hauki ja siika ovat suosittuja lajeja Taivassalon vesillä kalastaville.

Tule sinäkin kokemaan taivassalolaiset kalajutut todeksi!

 
 
© Fishing Lords 2002

Info
Taivassalon kalavedet
Keskustie 9
23310 Taivassalo


puh. +358-2-840 2000
email: info@taivassalo.fi

Sijainti

Kalasää Taivassalossa:
KALASÄÄ
Huomisen täsmäkalastussää:
Lähetä kännykälläsi viesti muodossa KALA 2 Taivassalo numeroon 16161, ja saat ennusteen huomiselle päivälle. Ohje  


Linkkejä
käsi-ikoni Taivassalo.fi
käsi-ikoni Kahiluodon lomamökit
käsi-ikoni Leikluodon Lomapalvelut
käsi-ikoni Ketarsalmen Kievari
käsi-ikoni Majoituspalvelut
 
 

Kalastuskohde
 
Kalalajisto:
Ahven, Hauki, Kuha, Taimen, Made, Siika
Kalastusluvat:
Alueella saa kalastaa Länsi-Suomen viehekalastusluvalla: 166030-106602. Lisäksi tarvitaan kalastuksenhoitomaksu maa- ja metsätalousministeriön tilille 166030-101496. Maksu on suuruudeltaan 20 euroa kalenterivuodelta tai 6 euroa seitsemän vuorokauden kalastusjaksolta. Onkiminen ja pilkkiminen on maksutonta. Maksamalla läänikohtaisen viehekalastusmaksun saa harjoittaa viehekalastusta yhdellä vavalla, kelalla ja vieheellä. Vetouistelussa saa edellisten lisäksi käyttää yhtä painoviehettä tai syvääjää. Alle 18-vuotiaiden ja 65 vuotta täyttäneiden ei tarvitse tätä maksua maksaa.

 
© Fishing Lords 2002
tyhjäväli
Tervetuloa Kalastajan Maailmaan!